Acteur

Naast mijn werk als trainingsacteur, vaktherapeut drama en trainer ben ik ook in te huren als actrice.  Bijvoorbeeld voor het spelen van een typetje op een (bedrijfs)feest, studiedag, in een bedrijf of als vrolijke noot in een intensief cursusprogramma. Dit ter vermaak en/of om mensen nèt even (op ludieke wijze) aan het denken te zetten.

Ik heb ervaring in verschillende vormen van locatietheater, heb de fijngevoeligheid op te merken welke gasten het prettig vinden een acteur tegen te komen en welke niet en houd hier altijd rekening mee. Dit omdat ik van mening ben dat de acteursinzet voor iedereen een succes moet (kunnen) zijn.  Indien gewenst kan ik meerdere acteurs verzorgen voor een (gezamenlijke) act.

Naast uitvoerend acteurswerk ben ik al meerdere malen ingehuurd om workshops spel, toneel of podiumpresentatie te geven aan amateurgezelschappen en koren. Hier komt mijn passie voor spel en presenteren samen met mijn passie mensen te stimuleren het beste uit zichzelf naar boven te halen in hun (spel)presentatie, daar plezier aan te beleven en te groeien in zelfvertrouwen en (spel)plezier.

Ook voor informatie over acteerwerk of workshops, mail naar trainen@onnekink.net