Referenties

“Yvette speelt vol overgave haar rollen op een geloofwaardige manier. Door haar enthousiasme en vrolijkheid vind ik Yvette prettig in de samenwerking. Haar sterkste eigenschap is haar feedback. Deze is scherp en leerzaam.”
Esther Werner, KIES buro voor weerbaarheid

“Het werken met Yvette had een enorme meerwaarde voor mijn klas eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg. Zij hebben geoefend met het inzetten van communicatieve vaardigheden en kregen tijdens het oefenen en na het oefenen ook waardevolle tips en feedback van Yvette. De theorie werd hierdoor ineens erg concreet en studenten toonden enorm veel lef en doorzettingsvermogen. Yvette wist een veilig oefenklimaat te creëren voor de hele klas!”
Esra Evre, docent RijnIjssel

“Yvette is zeer prettig om mee samen te werken, zet duidelijk gedrag neer en reageert vanuit haar rol. Biedt middels opbouwende feedback een veilige leeromgeving aan de cursist. Schroomt niet om ideeën omtrent werkvormen bespreekbaar te maken . Is een fijne actrice en co-trainer!”
Geert Lammers, Ggnet

“Yvette is een betrokken collega die zowel op therapeutische- als simulatiebasis ontzettend deskundig is. Daarnaast is Yvette ontzettend krachtig in het analyseren van gedrag om dit vervolgens op niveau van de ander te spiegelen. Yvette is enthousiast, doelgericht en creatief en schroomt niet om mee te denken in casuïstieken.”
Justin Meeuwsen, Iriszorg

“Om met Yvette te mogen samenwerken is een feestje. Yvette is een fijne, enthousiaste, gedreven en vooral een zeer prettige collega om mee samen te mogen werken in trainingen. Yvette kan zich inleven in diverse rollen en zo goed gedrag neerzetten. Dit draagt bij aan de leermomenten van de cursisten. Een echte aanrader!”
Naomi Gradussen, GGNet